Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC-aanvoerder Werker traint mee met MVV

Geplaatst opwoensdag 29 juli 2020 - 19:39

MVV heeft met Daryl Werker en Kai Heerings twee verdedigers op proef.

Beide mandekkers zijn transfervrij nadat hun contracten bij respectievelijk Roda JC en NorthEast United in India afliepen.

Aanvoerder
Werker is een oude bekende van MVV. De verdediger werd in 2016 al eens een paar maanden gehuurd van Roda JC en speelde zeventien wedstrijd in het shirt van de Sterrendragers. Vervolgens keerde hij terug naar Kerkrade en groeide daar uit tot een vaste waarde en aanvoerder.

Nieuw contract
Zijn contract liep echter af en beide partijen kwamen tot dusver niet tot een nieuwe deal. Of Werker bij MVV voor een contract gaat, is niet duidelijk. De Limburger traint voorlopig alleen mee om zijn conditie op peil te houden. MVV was woensdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Fortuna
Heerings is ook geen onbekende in het Limburgse voetbal. De mandekker kwam tussen 2017 en 2019 uit voor Fortuna Sittard. Afgelopen seizoen speelde hij in India, waar de Amsterdammer tot elf wedstrijden kwam.

Een aanwinst
MVV legde tot dusver één nieuwe speler voor volgend seizoen vast. De Finse vleugelspeler Timo Stavitski wordt een seizoen gehuurd van het Franse Stade Malherbe de Caen. Daar staat het vertrek van tien spelers tegenover.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen