Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-investeerders hebben onderonsje in Dubai

Geplaatst opdinsdag 18 juni 2019 - 10:21

De Mexicaanse Roda-baas Mauricio Garcia de la Vega is naar Dubai afgereisd om met mede-eigenaar Aleksei Korotaev te babbelen over de Kerkraadse club.

Dat schrijft Bjorn Jegers, lid van Platform Roda JC, op Twitter.

Onderonsje
De Mexicaan heeft de noodlijdende Koempelclub onlangs van de ondergang gered door bijna 80 procent van de aandelen over te nemen van Frits Schrouff. De Zwitsers-Russische zakenman heeft vorige zomer 20 procent van de aandelen overgenomen. Garcia de la Vega is volgens Jegers met adviseur Pieter Nieuwenhuis naar Dubai afgereisd om over de toekomst van Roda te praten.

Roda 2.0
Hoewel Korotaev en De la Garcia inmiddels met elkaar gesproken hebben, hoopt Roda-icoon Ger Senden de Mexicaan ook eens te spreken. De oud-voetballer heeft een reddingsplan gemaakt. Onder de vlag van Roda 2.0 wilde hij de club weer uit het slop trekken. De 47-jarige Heerlenaar zei dat hij daarbij gesteund werd door onder anderen Huub Stevens, Sef Vergoossen, Gène Hanssen, Regillio Vrede en Pa-Modou Kah. Uiteindelijk bracht de Mexicaan redding en hoefden de plannen van Senden en consorten niet uitgevoerd te worden. Toch wil hij graag zijn steentje bijdragen.

Lees ook: Roda-icoon wil graag met Mexicaanse investeerder praten

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen