Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda-investeerders hebben onderonsje in Dubai

Geplaatst opdinsdag 18 juni 2019 - 10:21

De Mexicaanse Roda-baas Mauricio Garcia de la Vega is naar Dubai afgereisd om met mede-eigenaar Aleksei Korotaev te babbelen over de Kerkraadse club.

Dat schrijft Bjorn Jegers, lid van Platform Roda JC, op Twitter.

Onderonsje
De Mexicaan heeft de noodlijdende Koempelclub onlangs van de ondergang gered door bijna 80 procent van de aandelen over te nemen van Frits Schrouff. De Zwitsers-Russische zakenman heeft vorige zomer 20 procent van de aandelen overgenomen. Garcia de la Vega is volgens Jegers met adviseur Pieter Nieuwenhuis naar Dubai afgereisd om over de toekomst van Roda te praten.

Roda 2.0
Hoewel Korotaev en De la Garcia inmiddels met elkaar gesproken hebben, hoopt Roda-icoon Ger Senden de Mexicaan ook eens te spreken. De oud-voetballer heeft een reddingsplan gemaakt. Onder de vlag van Roda 2.0 wilde hij de club weer uit het slop trekken. De 47-jarige Heerlenaar zei dat hij daarbij gesteund werd door onder anderen Huub Stevens, Sef Vergoossen, Gène Hanssen, Regillio Vrede en Pa-Modou Kah. Uiteindelijk bracht de Mexicaan redding en hoefden de plannen van Senden en consorten niet uitgevoerd te worden. Toch wil hij graag zijn steentje bijdragen.

Lees ook: Roda-icoon wil graag met Mexicaanse investeerder praten

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen