Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-icoon Pierre Vermeulen moet fanshop verlaten

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 15:07

Clubicoon van Roda JC Pierre Vermeulen heeft te horen gekregen dat zijn contract als medewerker van de fanshop niet wordt verlengd. Dat zegt de oud-international tegen L1.

Vermeulen runde de afgelopen zes jaar samen met zijn vrouw Lonny de fanshop van de Koempels. Aan die periode komt vermoedelijk op 29 augustus een einde. Dan loopt het contract van de clubheld af.

Jumbo Kerkrade
De eigenaar van de fanshop van Roda JC is ook eigenaar van Jumbo Kerkrade. Hij gaat over de contracten van Vermeulen en zijn vrouw. Roda deed de winkel vijf jaar geleden van de hand.

Hoop voor Vermeulen
Toch is er nog hoop voor de oud-voetballer. Roda laat in een reactie weten dat ze de fanshop graag weer zelf in beheer wil nemen. Daarover worden momenteel gesprekken gevoerd met de huidige eigenaar. Indien de fanshop weer van Roda wordt, bepaalt de club ook wie er in de winkel komt te staan. Vooralsnog kan Roda nog niet garanderen dat Lonny én Pierre na 29 augustus samen in de winkel staan.

Vermeulen speelde ongeveer 150 wedstrijden voor Roda. Naast het geel zwart van de Koempels droeg hij in de jaren tachtig ook de kleuren van Feyenoord en Paris Saint Germain.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen