Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-icoon Pierre Vermeulen moet fanshop verlaten

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 15:07

Clubicoon van Roda JC Pierre Vermeulen heeft te horen gekregen dat zijn contract als medewerker van de fanshop niet wordt verlengd. Dat zegt de oud-international tegen L1.

Vermeulen runde de afgelopen zes jaar samen met zijn vrouw Lonny de fanshop van de Koempels. Aan die periode komt vermoedelijk op 29 augustus een einde. Dan loopt het contract van de clubheld af.

Jumbo Kerkrade
De eigenaar van de fanshop van Roda JC is ook eigenaar van Jumbo Kerkrade. Hij gaat over de contracten van Vermeulen en zijn vrouw. Roda deed de winkel vijf jaar geleden van de hand.

Hoop voor Vermeulen
Toch is er nog hoop voor de oud-voetballer. Roda laat in een reactie weten dat ze de fanshop graag weer zelf in beheer wil nemen. Daarover worden momenteel gesprekken gevoerd met de huidige eigenaar. Indien de fanshop weer van Roda wordt, bepaalt de club ook wie er in de winkel komt te staan. Vooralsnog kan Roda nog niet garanderen dat Lonny én Pierre na 29 augustus samen in de winkel staan.

Vermeulen speelde ongeveer 150 wedstrijden voor Roda. Naast het geel zwart van de Koempels droeg hij in de jaren tachtig ook de kleuren van Feyenoord en Paris Saint Germain.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen