Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda houdt rekening met vertrek Vroomans

Geplaatst opmaandag 27 oktober 2014 - 22:28

Roda JC verwacht dat Roland Vroomans de club op korte termijn zal verlaten.

Het hoofd van de in juli gestarte Voetbalacademie Roda JC kan per direct technisch directeur worden van Inter Bakoe.

Aanbod
De 47-jarige Brabander heeft het aanbod van de club uit Azerbeidzjan in beraad. Volgens Vroomans moet nog een aantal zaken worden ingevuld en dienen ook de clubs er nog uit zien te komen. Aangezien zijn contract in Kerkrade doorloopt tot juni 2017, heeft Roda recht op een financiële compensatie.

Salaris
Algemeen directeur Wim Collard geeft aan dat Roda in eerste instantie weinig zag in een vertrek van Vroomans. "Maar het verschil in salaris is zo groot, dat het onmogelijk is hem te houden. We achten de kans dan ook groot dat Roland bij ons weggaat."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Interesse van NAC, Willem II en Inter Baku in Wiljan Pluim
Collard: "Roda niet binnen drie of vier jaar gezond"
Roda-directeur: 'Geen promotie, dan minder huur'
'Vertrek Van den Bunder al duidelijk voor degradatie Roda'
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen