Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-goalgetter Mario Engels keert terug naar vaderland

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 13:19

Voetballer Mario Engels verlaat Roda JC en maakt de overstap naar het Duitse SV Sandhausen.

Bij SV Sandhausen tekent Engels een contract voor twee seizoenen. De club komt uit op het tweede niveau van Duitsland.

Eredivisie
Engels zou volgens Voetbal International ook aanbiedingen hebben gehad van clubs uit de Eredivisie, maar de vleugelspeler verkiest zijn vaderland boven een langer verblijf in Nederland.

Productief seizoen
Ondanks dat Roda JC zich niet wist te kwalificeren voor de play-offs, had Engels een productief seizoen. De topscoorder van de Koempels maakte dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie 24 doelpunten.

Polen
Engels begon ooit in de jeugd bij SV Allner-Bödingen uit de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Hij maakte bij FSV Frankfurt zijn debuut in het betaalde voetbal.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen