Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda gaat zich zeker versterken in de winterstop

Geplaatst opzondag 24 december 2017 - 9:00

Roda JC gaat zich in de winterstop zeker met één of twee spelers versterken.

Dat bevestigde Roda-directeur Wim Collard in het L1 Radio voorzittersdiner.

Aanval
De rode lantaarndrager in de Eredivisie moet iets doen om van de laatste plek weg te komen. "Vooral in aanvallend opzicht kunnen we versterking gebruiken. We denken dan vooral aan
vleugelaanvallers."

Kramer niet naar Roda
Roda sluit de komst van een centrale spits zoals Feyenoorder Michiel Kramer uit. "Ik denk niet dat Kramer beter is dan onze Dani Schahin", zegt Collard.

Gustafson vraagteken
Het is nog onduidelijk of Roda in de winterstop afscheid moet nemen van Feyenoord-huurling Simon Gustafson. "Wij houden hem graag erbij, en gaan daar ook vanuit. Maar als Feyenoord hem nodig heeft, dan hebben we geen andere keuze dan hem te laten gaan."

Lees ook: Molenaar verwacht dat Gustafson bij Roda blijft

Het hele voorzittersdiner is maandag vanaf 16:00 uur te volgen op L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen