Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-fans willen inspraak bij gesprekken nieuwe geldschieter

Geplaatst opzondag 6 oktober 2019 - 17:08

Supporters van Roda JC willen niet meer aan de zijlijn staan tijdens de gesprekken met een nieuwe investeerder van de club.

Dat zegt Ingo Bulles van Platform Roda JC.

Dieptepunt
Volgens Ingo Bulles is het dieptepunt bereikt. Toch ziet Bulles genoeg kansen, al moeten die wel met de supporters gemaakt worden.

Soap
De rumoerige week met Mauricio Garicia de La Vega noemt de supportersgroep als een cliffhanger van een grote soap. Ze hebben echter geen spijt van hun optreden waar de Mexicaan letterlijk het stadion hun gezet werd.

Lees ook: Omstreden De la Vega vertrekt bij Roda JC

Video: L1

Toekomst
"Het was de enige manier om duidelijk te maken dat dit niet binnen de club kan", aldus Bulles. Inmiddels zijn er hoopvolle gesprekken met de club en de supportersgroep geweest en ziet Bulles kansen voor de toekomst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen