Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-fans kunnen agenda trekken: speeldatum beker bekend

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 15:02

Roda-fans moeten woensdagavond 19 december reserveren in hun agenda.

De Kerkraadse club speelt dan de bekerwedstrijd tegen Ajax. De wedstrijd in de achtste finale van de KNVB-beker begint om 20:45 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Verschoven
Op vrijdag 21 december stond ook al een competitiewedstrijd op het programma. Omdat dit te snel is na het bekerduel, wordt met die wedstrijd geschoven. Het uitduel tegen FC Den Bosch is nu verschoven naar zondag 23 december en begint om 14:30 uur.

Lees ook: Bekervoetbal: Fortuna ontvangt Cambuur, Roda stuit op Ajax

Roda JC worstelde zich dinsdag met de grote moeite voorbij zaterdaghoofdklasser Urk en bereikte daardoor de volgende rond in de bekerstrijd.

Ook wijziging MVV
Fortuna Sittard speelt de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur ook op woensdag 19 december om 19:45 uur. Als gevolg daarvan wordt de competitiewedstrijd tussen MVV en SC Cambuur verplaatst van vrijdag 21 naar zondag 23 december. De aftrap in De Geusselt is om 14:30 uur.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen