Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda-fans gedragen zich goed: 'Relatief rustig seizoen'

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 8:10

De supporters van Roda JC hebben zich de afgelopen voetbaljaargang voorbeeldig gedragen. De veiligheidsmaatregelen zijn zelfs verder afgeschaald.

Dat meldt de Kerkraadse club via de clubkanalen.

Voetbalvierhoek
Roda JC, de politie, justitie en de gemeente Kerkrade kijken als voetbalvierhoek terug op een 'relatief rustig seizoen' op het gebied van veiligheid en openbare orde. Ondanks de resultaten en de onrust over de degradatie hebben de supporters van de Koempelclub zich goed gedragen, zo schrijft de club.

Politie
Volgens Roda worden agenten steeds vaker ingezet als supportersbegeleiders in plaats van 'spotter'. Verder zijn er ook minder beperkingen opgelegd aan voetbalfans, waardoor er veel minder risicowedstrijden en buscombi's waren.

Compliment
Het Supporterscollectief Nederland noemt de gemeente Kerkrade als één van de vooruitstrevende gemeenten waar supporters steeds vaker zonder beperkingen kunnen afreizen. Roda maakt de supporters dan ook een groot compliment. 'We zijn trots op onze supporters', schrijven ze op de clubsite.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen