Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda-fans gedragen zich goed: 'Relatief rustig seizoen'

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 8:10

De supporters van Roda JC hebben zich de afgelopen voetbaljaargang voorbeeldig gedragen. De veiligheidsmaatregelen zijn zelfs verder afgeschaald.

Dat meldt de Kerkraadse club via de clubkanalen.

Voetbalvierhoek
Roda JC, de politie, justitie en de gemeente Kerkrade kijken als voetbalvierhoek terug op een 'relatief rustig seizoen' op het gebied van veiligheid en openbare orde. Ondanks de resultaten en de onrust over de degradatie hebben de supporters van de Koempelclub zich goed gedragen, zo schrijft de club.

Politie
Volgens Roda worden agenten steeds vaker ingezet als supportersbegeleiders in plaats van 'spotter'. Verder zijn er ook minder beperkingen opgelegd aan voetbalfans, waardoor er veel minder risicowedstrijden en buscombi's waren.

Compliment
Het Supporterscollectief Nederland noemt de gemeente Kerkrade als één van de vooruitstrevende gemeenten waar supporters steeds vaker zonder beperkingen kunnen afreizen. Roda maakt de supporters dan ook een groot compliment. 'We zijn trots op onze supporters', schrijven ze op de clubsite.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen