Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda en geldschieter Korotaev blijven contact houden

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 10:24

Investeerder Aleksei Korotaev heeft contact gehad met de leiding van Roda JC Kerkrade.

Dat bevestigt de woordvoerder van de club maandag aan L1.

Betrokken
Voor het duel tegen Feyenoord meldde de Zwitserse Rus zich via een skype-verbinding. Hij zat voor de camera met het shirt van Roda aan. Woordvoerder Rob Goossens. "Er is een paar keer contact geweest de laatste weken." De gesprekken gingen niet over de huidige situatie van de club en investeerder. "Hij heeft met de gesprekken zijn betrokkenheid laten zien bij de club."

Celstraf
Korotaev werd in september vrijgelaten uit de gevangenis in Dubai. De geldschieter heeft zijn paspoort moeten inleveren en mag dus niet reizen. Ook blijven zijn banktegoeden bevroren. De 31-jarige zakenman zat sinds februari in de cel vanwege het vermeend uitschrijven van een ongedekte cheque.

Lees ook: Roda-geldschieter op vrije voeten na betalen borg

Begroting
Roda JC heeft de begroting opgesteld zonder de ongeveer twee miljoen euro van Korotaev daarin mee te nemen. Onlangs verliet Roda de 'zorgelijke' categorie 1 en promoveerde de Kerkraadse club naar categorie 2 van het 'financial rating systeem' van de KNVB.

Lees ook: Roda JC promoveert alsnog naar categorie 2

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen