Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda en geldschieter Korotaev blijven contact houden

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 10:24

Investeerder Aleksei Korotaev heeft contact gehad met de leiding van Roda JC Kerkrade.

Dat bevestigt de woordvoerder van de club maandag aan L1.

Betrokken
Voor het duel tegen Feyenoord meldde de Zwitserse Rus zich via een skype-verbinding. Hij zat voor de camera met het shirt van Roda aan. Woordvoerder Rob Goossens. "Er is een paar keer contact geweest de laatste weken." De gesprekken gingen niet over de huidige situatie van de club en investeerder. "Hij heeft met de gesprekken zijn betrokkenheid laten zien bij de club."

Celstraf
Korotaev werd in september vrijgelaten uit de gevangenis in Dubai. De geldschieter heeft zijn paspoort moeten inleveren en mag dus niet reizen. Ook blijven zijn banktegoeden bevroren. De 31-jarige zakenman zat sinds februari in de cel vanwege het vermeend uitschrijven van een ongedekte cheque.

Lees ook: Roda-geldschieter op vrije voeten na betalen borg

Begroting
Roda JC heeft de begroting opgesteld zonder de ongeveer twee miljoen euro van Korotaev daarin mee te nemen. Onlangs verliet Roda de 'zorgelijke' categorie 1 en promoveerde de Kerkraadse club naar categorie 2 van het 'financial rating systeem' van de KNVB.

Lees ook: Roda JC promoveert alsnog naar categorie 2

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen