Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-doelman Muyters dit jaar niet meer in actie

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 22:00

Roda JC-doelman Tom Muyters komt dit jaar niet meer in actie voor de club. De keeper heeft een blessure aan zijn hand opgelopen en staat daardoor voorlopig niet onder de lat.

De 34-jarige goalie raakte vorige week in de warming-up tegen FC Dordrecht geblesseerd.

Pees afgescheurd
Een van zijn vingers schoot toen uit de kom en dat was niet recht te zetten. Nu blijkt dat de Belgische doelman een pees heeft afgescheurd en de komende weken met een manchet moet lopen om de hand te beschermen.

Novakovich
Dat betekent dat tweede doelman Radomir Novakovich de laatste twee competitieduels voor de winterstop en het bekerduel tegen Ajax moet keepen. Vorige week maakte de 18-jarige Serviër zijn debuut in de competitie. Eerder mocht hij wel al keepen in het bekerduel tegen SV Urk.

Aanvallers
Naast
Muyters kan Roda-trainer Molenaar in het thuisduel tegen Volendam ook niet beschikken over de aanvallers Chance Simakala (liesklachten) en Célestin Djim (enkelblessure). De wedstrijd begint om 20:00 uur in het Parkstad Limburg Stadion en is live te volgen via L1 Radio

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen