Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-directeur schaart zich achter trainer Molenaar

Geplaatst opwoensdag 20 september 2017 - 14:19

Roda JC-directeur Wim Collard staat nog altijd achter trainer Robert Molenaar en zijn spelsysteem.

Voetbal International bracht woensdag een verhaal over scheve verhoudingen binnen de club, maar Collard spreekt dit in gesprek met L1 tegen.

Lees ook: 'Roda JC-leiding twijfelt over aanpak Molenaar'

Rustig
Volgens Collard is het rustig in Kerkrade. "De technische staf heeft gekozen om in een bepaald systeem te spelen en we hebben in de eerste twee wedstrijden ook laten zien in dat systeem goed voetbal te kunnen spelen. Daarna krijgen we met PSV en FC Utrecht twee zware opponenten", begint de directeur.

Geschrokken
Voetbal International schrijft dat Sef Vergoossen en Huub Stevens zich kapot zijn geschrokken van de vijfde competitiewedstrijd, thuis tegen Willem II (1-3). Vergoossen zegt niet met iemand van het weekblad gesproken te hebben. Ook Collard spreekt andere taal. "De verwachting was gewoon dat we de punten thuis tegen Willem II in de pocket konden houden. Het was voor iedereen een teleurstelling dat dit niet is gelukt."

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen