Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-directeur gelooft niet in schokeffect

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2015 - 11:01

Roda JC is niet van plan trainer René Trost aan de kant te schuiven.

De Kerkraadse eerstedivisionist is bezig aan een bedroevende serie met één punt uit de laatste vier duels. Bovendien gingen na de winterstop zes van de elf wedstrijden verloren, met de 2-4 nederlaag maandag op eigen veld tegen Telstar als dieptepunt. Trost gaf na die wedstrijd aan niet met het gevoel te spelen zelf de handdoek te gooien, ook al beseft hij dat door de slechte resultaten de onrust toeneemt.

Collard
Het bericht dat Trost eerder dit jaar - na de verloren duels tegen RKC, Fortuna Sittard en MVV - zijn positie ter beschikking heeft gesteld, wilde algemeen directeur Wim Collard bevestigen noch ontkennen. "Ik doe daar geen uitspraak over. Maar dat het momenteel niet goed zit, is duidelijk. We moeten hier zo snel mogelijk uit zien te komen om als één geheel toe te kunnen werken naar onze doelstelling: promotie. Ik geloof niet in een schokeffect zoals vorig jaar is gebeurd toen Brood is vervangen door Tomasson. We hebben gezien waar dat toe leidde."

Roda ontsloeg in december 2013 Ruud Brood, maar zakte onder diens opvolger Jon Dahl Tomasson nog verder weg met degradatie als gevolg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

René Trost keert weer terug bij Roda JC
Roda-directeur: 'Geen promotie, dan minder huur'
Roda JC wil huur stadion naar 600.000 euro per jaar verlagen
Letschert rond met Utrecht, Roda weet van niets
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen