Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-directeur gelooft niet in schokeffect

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2015 - 11:01

Roda JC is niet van plan trainer René Trost aan de kant te schuiven.

De Kerkraadse eerstedivisionist is bezig aan een bedroevende serie met één punt uit de laatste vier duels. Bovendien gingen na de winterstop zes van de elf wedstrijden verloren, met de 2-4 nederlaag maandag op eigen veld tegen Telstar als dieptepunt. Trost gaf na die wedstrijd aan niet met het gevoel te spelen zelf de handdoek te gooien, ook al beseft hij dat door de slechte resultaten de onrust toeneemt.

Collard
Het bericht dat Trost eerder dit jaar - na de verloren duels tegen RKC, Fortuna Sittard en MVV - zijn positie ter beschikking heeft gesteld, wilde algemeen directeur Wim Collard bevestigen noch ontkennen. "Ik doe daar geen uitspraak over. Maar dat het momenteel niet goed zit, is duidelijk. We moeten hier zo snel mogelijk uit zien te komen om als één geheel toe te kunnen werken naar onze doelstelling: promotie. Ik geloof niet in een schokeffect zoals vorig jaar is gebeurd toen Brood is vervangen door Tomasson. We hebben gezien waar dat toe leidde."

Roda ontsloeg in december 2013 Ruud Brood, maar zakte onder diens opvolger Jon Dahl Tomasson nog verder weg met degradatie als gevolg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

René Trost keert weer terug bij Roda JC
Roda-directeur: 'Geen promotie, dan minder huur'
Roda JC wil huur stadion naar 600.000 euro per jaar verlagen
Letschert rond met Utrecht, Roda weet van niets
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen