Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-directeur gelooft niet in schokeffect

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2015 - 11:01

Roda JC is niet van plan trainer René Trost aan de kant te schuiven.

De Kerkraadse eerstedivisionist is bezig aan een bedroevende serie met één punt uit de laatste vier duels. Bovendien gingen na de winterstop zes van de elf wedstrijden verloren, met de 2-4 nederlaag maandag op eigen veld tegen Telstar als dieptepunt. Trost gaf na die wedstrijd aan niet met het gevoel te spelen zelf de handdoek te gooien, ook al beseft hij dat door de slechte resultaten de onrust toeneemt.

Collard
Het bericht dat Trost eerder dit jaar - na de verloren duels tegen RKC, Fortuna Sittard en MVV - zijn positie ter beschikking heeft gesteld, wilde algemeen directeur Wim Collard bevestigen noch ontkennen. "Ik doe daar geen uitspraak over. Maar dat het momenteel niet goed zit, is duidelijk. We moeten hier zo snel mogelijk uit zien te komen om als één geheel toe te kunnen werken naar onze doelstelling: promotie. Ik geloof niet in een schokeffect zoals vorig jaar is gebeurd toen Brood is vervangen door Tomasson. We hebben gezien waar dat toe leidde."

Roda ontsloeg in december 2013 Ruud Brood, maar zakte onder diens opvolger Jon Dahl Tomasson nog verder weg met degradatie als gevolg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

René Trost keert weer terug bij Roda JC
Roda-directeur: 'Geen promotie, dan minder huur'
Roda JC wil huur stadion naar 600.000 euro per jaar verlagen
Letschert rond met Utrecht, Roda weet van niets
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen