Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-coach: 'We wisten dat we conditioneel sterker waren'

Geplaatst opzondag 7 maart 2021 - 12:52

Roda-coach Jurgen Streppel wist dat zijn ploeg conditioneel de bovenliggende partij zou zijn tegen FC Volendam.

"Dus als we rustig zouden blijven, wisten we dat de momenten vanzelf zouden komen", zei de trainer na afloop. "Dat hebben de jongens ook goed gedaan."

Achterstand ombuigen
De Kerkradenaren hebben zaterdag de uitwedstrijd tegen FC Volendam gewonnen. Aan de Dijk in Volendam werkten de mannen van coach Jurgen Streppel een 2-0 achterstand weg en wonnen met 3-4.

Video: L1

Beste wedstrijd
Grote Kees Luijckx heeft zijn ploeg dotten van kansen gehad. "Je hebt tien kansen gecreëerd en zij schieten twee keer en het is raak", zegt de verdediger. "De einduitslag doet anders vermoeden, maar dit was de beste wedstrijd van het seizoen."

Streppel is het wat kansen betreft met Luijxkx eens. Volgens de oefenmeester was het niet vreemd geweest als zijn ploeg 8 of zelfs 10 doelpunten had gemaakt.

Lees ook: Roda JC buigt 2-0 achterstand om en verslaat Volendam: 3-4

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen