Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda bezwijkt met tien man tegen Vitesse

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2015 - 21:56

Roda JC heeft vrijdagavond geen vervolg kunnen geven aan de goede competitiestart.

De Kerkraadse ploeg speelde in Arnhem ruim een helft met tien man en bezweek onder de druk van Vitesse: 3-0.

Dot van een kans
Roda kreeg al in de tweede minuut een droomkans om de score te openen. Noor mikte de bal op de paal in plaats van in het doel. De equipe van Kalezic moest het balbezit vervolgens aan het soepel combinerende Vitesse laten en loerde via de counter op spaarzame kansen.

Rood
Het Roda-blok leek stand te houden, totdat de wedstrijd op slag van rust een plotselinge wending kreeg. Van Peppen kreeg rood nadat hij een kopbal uit het doel had geslagen, Baker was genadeloos vanaf de stip: 1-0.

Kansrijk
Met Paulissen voor Jansen hoopte Roda na rust, ondanks de minderheid, iets terug te doen. Gyasi vergat een kansrijke situatie uit te spelen, Noor verraste bijna met een zwabberschot doelman Room. Maar de druk van Vitesse werd te groot. Dauda (2-0) en Nathan (3-0) beslisten de wedstrijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bram Castro moet Heracles Almelo er bovenop helpen
Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen