Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda bezwijkt met tien man tegen Vitesse

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2015 - 21:56

Roda JC heeft vrijdagavond geen vervolg kunnen geven aan de goede competitiestart.

De Kerkraadse ploeg speelde in Arnhem ruim een helft met tien man en bezweek onder de druk van Vitesse: 3-0.

Dot van een kans
Roda kreeg al in de tweede minuut een droomkans om de score te openen. Noor mikte de bal op de paal in plaats van in het doel. De equipe van Kalezic moest het balbezit vervolgens aan het soepel combinerende Vitesse laten en loerde via de counter op spaarzame kansen.

Rood
Het Roda-blok leek stand te houden, totdat de wedstrijd op slag van rust een plotselinge wending kreeg. Van Peppen kreeg rood nadat hij een kopbal uit het doel had geslagen, Baker was genadeloos vanaf de stip: 1-0.

Kansrijk
Met Paulissen voor Jansen hoopte Roda na rust, ondanks de minderheid, iets terug te doen. Gyasi vergat een kansrijke situatie uit te spelen, Noor verraste bijna met een zwabberschot doelman Room. Maar de druk van Vitesse werd te groot. Dauda (2-0) en Nathan (3-0) beslisten de wedstrijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bram Castro moet Heracles Almelo er bovenop helpen
Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen