Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda begroet aanwinst Tomi Juric op trainingsveld

Geplaatst opmaandag 17 augustus 2015 - 18:51

De Australische spits Tomi Juric heeft maandag voor het eerst meegetraind met de selectie van Roda JC.

De nieuwe spits tekende vorige week een contract voor één jaar met een optie voor nog een seizoen. Roda JC voerde al sinds begin augustus gesprekken met de Australisch international. Hij moet in Kerkrade gaan zorgen voor de nodige doelpunten.

Lichte knieblessure
De eerste trainingssessie verliep niet geheel vlekkeloos. Na de training bleek dat hij een lichte knieblessure had opgelopen. De precieze ernst daarvan is niet bekend.

Australische toer
Roda JC is nog in gesprek met een andere landgenoot van Juric: Daniel de Silva. De verwachting is dat de 18-jarige aanvaller deze week nog wordt gepresenteerd. Hij wordt gehuurd van AS Roma. Dat zou dan de derde Australiër zijn in Kerkraadse dienst. Naast Juric werd deze zomer ook al 'Aussie' Royston Griffiths vastgelegd.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Australiërs Juric en De Silva onderweg naar Roda JC
Australiërs Juric en De Silva medisch gekeurd bij Roda
Tomi Juric
Juric pas half september inzetbaar bij Roda
tomi juric, roda jc, voetbal, eredivisie, kerkrade
Speelminuten lonken voor Tomi Juric
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen