Brand Rockwool Roermond (12 mei 2020)

Brand in isolatiemateriaal leidt tot rookpluim in Roermond

In de steenwolfabriek van Rockwool in Roermond is dinsdagavond rond 18:30 uur een brand uitgebroken. De brandweer had het vuur na een uur onder controle. Er raakte niemand gewond.

Rockwool heeft schaapjes op het droge

Steenwolfabrikant Rockwool in Roermond heeft een goed jaar achter de rug. Het bedrijf boekte in 2018 een hogere omzet én een hogere winst.

Sterke winstgroei voor Rockwool

Rockwool in Roermond heeft in 2016 een winst van 48,3 miljoen euro gemaakt.

Nestkast voor slechtvalk op schoorsteen Rockwool

De betonnen zuil die uittorent boven de Rockwool-fabriek in Roermond wordt mogelijk het huis voor een koppel slechtvalken.

Gemeente Roermond spekt bedrijfsschool Rockwool

De gemeente Roermond geeft een ton subsidie aan Rockwool voor het opleiden van vijftien personen tot procesoperator.

Winst Rockwool Benelux blijft op peil

De nettowinst van het Roermondse bedrijf dat isolatiemateriaal maakt, bedroeg 28,6 miljoen euro. Dat is vrijwel gelijk aan 2014.

UPS heeft interesse in terrein Rockwool in Roermond

Het Amerikaanse koeriersbedrijf UPS heeft grote interesse in een zeven hectare grote kavel in Roermond waar nu nog het distributiecentrum van steenwolfabrikant Rockwool staat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten