Overslaan en naar de inhoud gaan

Robin Frijns vierde in Hongaarse Blancpain GT-race

Geplaatst opzondag 27 augustus 2017 - 15:58

Robin Frijns en zijn teamgenoot Stuart Leonard zijn in de Blancpain GT-race in Boedapest als vierde over de finishlijn gekomen.

De coureurs van het Belgian Audi Club Team WRT hadden minder dan 1,5 seconde achterstand op Marcel Fässler en Dries Vanthoor, die voor hetzelfde team rijden en de race in Hongarije wonnen.

Inhalen
Stuart Leonard begon in de Audi R8 LMS vanaf de vijfde plaats aan de race op de Hungaroring en hield die positie tot de rijderswissel vast. Frijns kwam daarna als achtste uit de pit en wist zich in het vervolg van de race naar de vierde plaats op te werken. Die plek gaf Frijns, die begin augustus een knie-operatie onderging, niet meer prijs.

Szymkowiak
Jules Szymkowiak uit Obbicht en zijn teamgenoot Markus Schiller, die voor HTP Motorsport rijden, finishten als achtste in een Mercedes-AMG. Zij waren vanaf de veertiende plek gestart. In het klassement van de Blancpain GT sprint series staat Frijns na acht races vijfde. Szymkowiak heeft de leiding in de strijd om de Silver Cup.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen