Overslaan en naar de inhoud gaan

Robin Frijns verlaat DTM en gaat lange afstand races rijden

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2021 - 13:42

Autocoureur Robin Frijns slaat een andere weg in. Hij heeft een contract getekend bij het Belgische W Racing Team (WRT). Zijn team komt uit in het langeafstandskampioenschap, het World Endurance Championship.

De 29-jarige Maastrichtenaar zal onder meer gaan meedoen aan de 24 Uur van Le Mans.

DTM
Frijns kwam de laatste jaren uit in de DTM en in de Formule-E. In de Deutsche Tourenwagen-Masters zal Frijns niet terugkeren. Een combinatie met DTM is dit jaar niet te doen vanwege conflicten in beide racekalenders.

Formule E
De coureur zal wel deelnemen aan het elektrische kampioenschap, Formule E, waarvan eind februari het zevende seizoen begint. De eerste race wordt gehouden in Saudi-Arabië. De eerste race in het WK langeafstandsracen is in maart in de Verenigde Staten. Op 12 en 13 juni staat de beroemde 24 Uur van Le Mans op het programma.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen