Overslaan en naar de inhoud gaan

Robin Frijns ook in 2019 voor Audi in DTM

Geplaatst opwoensdag 19 december 2018 - 10:21

Autocoureur Robin Frijns maakt ook komend seizoen zijn opwachting in de Deutsche Tourenwagen Mastes DTM.

De 27-jarige Maastrichtenaar krijgt bij Audi gezelschap van Jamie Green, Loïc Duval, Nico Müller, René Rast en Mike Rockenfeller.

Turbo
"Ik ben erg verheugd te melden dat ik terugkeer in de DTM. Ik kan niet wachten om in de nieuwe auto te springen; meer power en meer vermaak", schreef Frijns op social media. De toerwagenklasse gaat komend jaar gebruik maken van turbomotoren.

Sterke line-up
"Volgend jaar zien we veel spannende innovaties in de DTM. De krachtigere motor is er daar zeker een van", zei Audi-baas Dieter Gass. "Met Loïc, Robin, Jamie, Nico, René en Mike hadden we in 2018 al een extreem sterke line-up en we houden in het nieuwe seizoen vast aan deze rijders."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen