Overslaan en naar de inhoud gaan

Robin Frijns net naast podium in Rome

Geplaatst opzaterdag 10 april 2021 - 19:15

Bij de eerste Formule E ePrix in de straten van Rome is Robin Frijns als vierde geëindigd.

De race in de smalle straten van Rome werd gewonnen door Jean Eric Vergne.

Frijns schuift gemakkelijk op
In een chaotische race raakten in de beginfase koploper Stoffel Vandoorne en Andre Lotterer elkaar. Robin Frijns kon daardoor gemakkelijke opschuiven naar de vierde plek. Frijns kreeg iets later een plek cadeau toen de nieuwe raceleider Oliver Rowland een Drive Through Penalty kreeg voor een te hoog verbruik van elektrische energie.

Aanval Frijns
Frijns wilde daarna in de aanval gaan voor de leiding, maar werd afgehouden door de uiteindelijke winnaar Vergne. Di Grassi en De Vries maakten daar gebruik van en passeerden de Maastrichtenaar.

Chaos in slotfase
In de slotfase viel Di Grassi stil. De Belg Vandoorne crashte in een poging hem te ontwijken. Voor de er achter rijdende Nick de Vries was er op dat moment geen ontkomen aan. Hij crashte eveneens. Vergne passeerde achter de safety car als eerste de streep voor Bird en Evans. Frijns kwam als vierde over de streep.

Kampioenschap
Sam Bird neemt de leiding in het kampioenschap over met 43 punten. Frijns volgt met negen punten minder als tweede.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen