Robert Molenaar Roda JC - Heerenveen (3 dec 2017) - 1Limburg

Molenaar haalt gram: 'Roda na vertrek alleen maar slechter'

De in maart bij Roda weggestuurde Robert Molenaar haalt een zekere voldoening uit de slechte resultaten die de club na zijn vertrek neerzette. "Dat steunt je, want blijkbaar heb je hier en daar op goede knoppen gedrukt."

Robert Molenaar - 19 nov 2017 (Roda JC-AZ) - 1Limburg
Voormalig Roda-coach Molenaar wordt trainer bij Almere City

Almere City FC heeft Robert Molenaar aangesteld als trainer voor het nieuwe seizoen. De 50-jarige coach ondertekent een contract voor twee jaar.

Hans Kraay junior walgt van Van der Luer: 'Enge kliek'

Hans Kraay junior heeft hard uitgehaald naar Roda JC. De tv-persoonlijkheid is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de reacties van Eric van der Luer en zijn spelers op de verschillen tussen de werkwijze met Robert Molenaar.

Ontslagen Molenaar: 'Van prestaties kon geen sprake zijn'

Vijf dagen na zijn ontslag als trainer van Roda JC zit Robert Molenaar nog met tal van vragen. Niet alleen het feit dat hij de laan uit is gestuurd, maar vooral de manier waarop steekt hem enorm.

Molenaar verrast door ontslag: 'Geen signalen gehad'

Robert Molenaar is teleurgesteld en volledig verrast door het ontslag bij Roda JC.

Robert Molenaar - 19 nov 2017 (Roda JC-AZ) - 1Limburg
Roda JC zet trainer Robert Molenaar op non-actief

Roda JC heeft trainer Robert Molenaar per direct op non-actief gezet.

Engels trekt boetekleed aan: 'Moet natuurlijk scoren'

Ondanks dat het 1-1 gelijkspel tegen koploper FC Twente voor Roda JC op papier een uitstekend resultaat was, toonden coach Robert Molenaar en spits Mario Engels zich na afloop kritisch.

Gehavend Roda ontvangt koploper: 'Beste kant laten zien'

Roda JC moet het tegen koploper FC Twente doen zonder zes basisspelers.

Robert Molenaar Roda JC - Heerenveen (3 dec 2017) - 1Limburg
Roda-coach Molenaar verwacht zware dobber tegen Jong PSV

Roda-trainer Robert Molenaar heeft opnieuw personele problemen.

Molenaar: 'Jong AZ speelt te goed voetbal voor waar ze staan'

Roda-trainer Robert Molenaar is er niet van overtuigd dat Jong AZ een makkelijke tegenstander wordt. De club uit Alkmaar staat laatste op de ranglijst, maar de Roda-coach is erg gecharmeerd van de speelwijze van de Alkmaarders.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app