Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Robert Maaskant vertrekt bij NAC Breda

Geplaatst opzondag 31 mei 2015 - 17:55

Trainer Robert Maaskant vertrekt na één seizoen alweer bij NAC Breda.

"Ik ga mijn ontslag bij het bestuur aanbieden", zei hij zondag nadat zijn ploeg was gedegradeerd uit de eredivisie.

Verantwoordelijk
"Ik ben verantwoordelijk voor deze ploeg", zei de oud-MVV-trainer na de nederlaag van zijn ploeg in finale van de play-offs tegen Roda JC (1-2). "Het is me niet gelukt."

Niet gelukt
Maaskant keerde halverwege het seizoen terug bij NAC om de club in de eredivisie te houden. "En dit is niet gelukt", besefte hij.

"Dit is echt verschrikkelijk. Dit betekent slecht nieuws voor mensen die al heel lang bij deze club werken. Mensen zullen hun baan verliezen. Dat is het verschil tussen een doelpunt in twee duels met Roda JC."

Huilende mensen
"Nee, ik ga nu niet zeggen waar het fout is gegaan" zei hij. "Dat heeft ook geen zin nu. Ik zie alleen maar huilende mensen. Dan ga ik geen schuldigen aanwijzen. NAC hoort in de eredivisie, maar dat hebben we niet laten zien. Dat doet pijn, heel veel pijn."

Lees ook: Roda JC terug naar de eredivisie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

NAC-coach Maaskant hangt citaat VVV-keeper in kleedkamer
VVV-coach Steijn: NAC favoriet in play-offs
De 5 redenen waarom Roda (niet) gaat promoveren
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen