Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Robert Maaskant vertrekt bij NAC Breda

Geplaatst opzondag 31 mei 2015 - 17:55

Trainer Robert Maaskant vertrekt na één seizoen alweer bij NAC Breda.

"Ik ga mijn ontslag bij het bestuur aanbieden", zei hij zondag nadat zijn ploeg was gedegradeerd uit de eredivisie.

Verantwoordelijk
"Ik ben verantwoordelijk voor deze ploeg", zei de oud-MVV-trainer na de nederlaag van zijn ploeg in finale van de play-offs tegen Roda JC (1-2). "Het is me niet gelukt."

Niet gelukt
Maaskant keerde halverwege het seizoen terug bij NAC om de club in de eredivisie te houden. "En dit is niet gelukt", besefte hij.

"Dit is echt verschrikkelijk. Dit betekent slecht nieuws voor mensen die al heel lang bij deze club werken. Mensen zullen hun baan verliezen. Dat is het verschil tussen een doelpunt in twee duels met Roda JC."

Huilende mensen
"Nee, ik ga nu niet zeggen waar het fout is gegaan" zei hij. "Dat heeft ook geen zin nu. Ik zie alleen maar huilende mensen. Dan ga ik geen schuldigen aanwijzen. NAC hoort in de eredivisie, maar dat hebben we niet laten zien. Dat doet pijn, heel veel pijn."

Lees ook: Roda JC terug naar de eredivisie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

NAC-coach Maaskant hangt citaat VVV-keeper in kleedkamer
VVV-coach Steijn: NAC favoriet in play-offs
De 5 redenen waarom Roda (niet) gaat promoveren
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen