Overslaan en naar de inhoud gaan

Robert Maaskant over ontslag: ‘Het is niet anders’

Geplaatst opmaandag 11 november 2019 - 14:22

Trainer Robert Maaskant is erg teleurgesteld over zijn ontslag bij VVV-Venlo. Dat zegt hij tegen L1.

Maaskant werd maandagochtend aan de deur gezet door de Venlose club. Dat gebeurde na zeven nederlaag op rij en een pijnlijke bekerzeperd tegen Groene Ster.

Lees ook: VVV-Venlo ontslaat coach Robert Maaskant

Jammer
“Ik vind het ontzettend jammer”, zegt Maaskant in een reactie. “Ik snap dat de resultaten niet goed waren en dat er dan naar de trainer gekeken wordt, maar ik was toch verrast.”

Aangeslagen
Veel meer commentaar wil Maaskant voorlopig niet geven op zijn ontslag. De trainer klinkt aangeslagen. “Het is niet anders. En dat ook nog op de de11devande11de.”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen