Jay Driessen VVV-Venlo (15 nov 2019)

VVV-Venlo polste Driessen al voor ontslag Robert Maaskant

Interim-trainer Jay Driessen van VVV-Venlo is al enkele weken voor het ontslag van trainer Robert Maaskant benaderd door de leiding van de Venlose club.

Robert Maaskant VVV-Venlo (11 nov 2019)
Teleurgestelde Maaskant: 'VVV stond niet voor 'wij''

Coach Robert Maaskant werd een week geleden door VVV-Venlo op straat gezet. De oefenmeester geeft aan teleurgesteld te zijn in de leiding van de club.

Jay Driessen VVV Venlo
Jay Driessen wil Maaskant tijdelijk opvolgen bij VVV-Venlo

Jay Driessen staat er voor open om voorlopig de taken van Robert Maaskant over te nemen als coach van VVV-Venlo.

Stan Valckx Technisch Manager VVV-Venlo
Stan Valckx: 'Geen vertrouwen meer in Maaskant'

VVV-Venlo heeft hoofdtrainer Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts op non-actief gezet omdat de clubleiding en technisch manager Stan Valckx na zeven verloren duels op rij geen vertrouwen meer heeft in het duo.

Robert Maaskant
VVV-Venlo ontslaat coach Robert Maaskant

Robert Maaskant is niet langer de trainer van VVV-Venlo. De club laat weten afscheid te hebben genomen van de coach.

Nederlaag VVV: 'Kunnen onszelf weinig verwijten'

Na een 1-4 verlies in eigen huis tegen Ajax blikt het VVV-kamp terug op de wedstrijd tegen de landskampioen. Verdediger Roel Janssen zegt dat het team zichzelf niks kan verwijten.

VVV scoort zeven keer in oefenduel tegen jubilerend MVC ‘19

VVV-Venlo heeft in de oefenwedstrijd tegen het 100-jarige MVC’19 uit Maasbree zeven keer gescoord.

VVV-fans over Robert Maaskant: 'Begin van het einde'

Het nieuws dat VVV-Venlo Robert Maaskant aanstelt als nieuwe trainer wordt niet met gejuich ontvangen bij de aanhang van de Venlonaren.

'VVV-Venlo stelt Maaskant aan als nieuwe trainer'

VVV-Venlo heeft in Robert Maaskant (50) een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De oefenmeester uit Schiedam volgt Maurice Steijn op, die na een succesvolle periode in Venlo naar Abu Dhabi is vertrokken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten