'Doodsbange' Robert in hoger beroep voor fatale schietpartij

Het dossier rondom de fatale schietpartij in Geleen, die Radjan Kalicharan op 22 april 2018 het leven kostte, kan nog niet dicht. Zeker één van de twee veroordeelde mannen gaat in hoger beroep.

Acht jaar cel na dodelijke schietpartij oud-militair

De Geleense oud-militair Doy S. (36) is dinsdag veroordeeld tot acht jaar celstraf. Hij schoot op 22 april 2018 zijn buurman Radjan Kalicharan (34) dood.

Justitie wil jaren celstraf na fatale burenruzie Geleen

Als het aan justitie ligt, verdwijnt Doy S. (36) voor veertien jaar achter de tralies voor het doodschieten van zijn 34-jarige buurman Radjan Kalicharan. Hij werd op 22 april 2018 om het leven gebracht.

Paleisbeveiliger en oorlogsveteraan werd moordverdachte

Moordverdachte Doy S. (36) blijkt een voormalige beveiliger van paleis Soestdijk. Daarnaast zat hij namens het Nederlandse leger in Afghanistan. Hij wordt verdacht van de moord op Radjan Kalicharan in Geleen.

Was de dood van Radjan moord of zelfverdediging?

De rechter buigt zich dinsdag over een klassiek vraagstuk: moord of zelfverdediging? In dit geval gaat het om de dood van Radjan Kalicharan (34), die vorig jaar in Geleen werd doodgeschoten door zijn buurman Doy S. (36).

Video: Man doodgeschoten tijdens gesprek met alarmcentrale

De 34-jarige Radjan Kalicharan werd op 22 april 2018 doodgeschoten voor zijn woning in Geleen. Uit beelden blijkt dat hij de alarmcentrale nog aan de lijn had, toen hoofdverdachte Doy S. (36) hem om het leven bracht.

Onderzoek dodelijke schietpartij lag maanden stil

Justitie en de rechtbank hebben maandenlang niets gedaan aan de dodelijke schietpartij in Geleen, waarbij Radjan Kalicharan (34) om het leven kwam.

Schietpartij Geleen: rechter toont beelden burenruzie

In de rechtbank in Maastricht zijn de schokkende beelden getoond van een uit de hand gelopen burenruzie op de Rijksweg-Zuid in Geleen. Daarbij kwam op 22 april van dit jaar de 34-jarige Radjan Kalicharan door een kogel om het leven.

Voortvluchtige dodelijke schietpartij na 4 maanden gepakt

Een Sittardse medeverdachte in de zaak rond een dodelijke schietpartij in Geleen, die maandenlang spoorloos was, is opgepakt.

'Medeverdachte vriend van Doy S. is spoorloos'

Politie en justitie zoeken al weken tevergeefs naar Sittardenaar Robert E., vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij in Geleen waarbij Radjan Kalicharan om het leven kwam.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten