Overslaan en naar de inhoud gaan

Robert Bouten verruilt Omroep Venlo voor gemeente

Geplaatst opdinsdag 26 april 2016 - 6:26

Venlonaar Robert Bouten verlaat medio mei de noodlijdende lokale Omroep Venlo, waarvan hij tussen 2004 en 2009 directeur/ hoofdredacteur was.

Bouten treedt vanaf 30 mei in dienst van de gemeente Venlo als adviseur bestuurlijke communicatie.

Geen duidelijkheid
Bouten neemt na ruim twintig jaar afscheid van het maken van lokale en regionale televisie. Bouten zegt over zijn opstappen bij de omroep waar hij in 1995 begon als vrijwilliger: "Mijn tweejarige contract als programmamaker loopt in juni af. Men kon mij geen duidelijkheid geven over de toekomst. Ik liep al langer met het idee iets anders te gaan doen. Ik ben blij dat ik bij de gemeente aan de slag kan. Dat geeft meer vastigheid voor de toekomst."

Saneringsplan
Omroep Venlo werd eind vorig jaar met een financiële injectie van twee ton door de gemeente behoed voor een faillissement. Daarop trad een stevig saneringsplan in werking. In 1997 maakte Bouten de stap naar L1. In 2004 keerde hij terug bij Omroep Venlo om in 2009 manager communicatie te worden van de Floriade. Na de Floriade 2012 was hij enige tijd VVD-Statenlid.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen