Overslaan en naar de inhoud gaan

Robert Bouten verruilt Omroep Venlo voor gemeente

Geplaatst opdinsdag 26 april 2016 - 6:26

Venlonaar Robert Bouten verlaat medio mei de noodlijdende lokale Omroep Venlo, waarvan hij tussen 2004 en 2009 directeur/ hoofdredacteur was.

Bouten treedt vanaf 30 mei in dienst van de gemeente Venlo als adviseur bestuurlijke communicatie.

Geen duidelijkheid
Bouten neemt na ruim twintig jaar afscheid van het maken van lokale en regionale televisie. Bouten zegt over zijn opstappen bij de omroep waar hij in 1995 begon als vrijwilliger: "Mijn tweejarige contract als programmamaker loopt in juni af. Men kon mij geen duidelijkheid geven over de toekomst. Ik liep al langer met het idee iets anders te gaan doen. Ik ben blij dat ik bij de gemeente aan de slag kan. Dat geeft meer vastigheid voor de toekomst."

Saneringsplan
Omroep Venlo werd eind vorig jaar met een financiële injectie van twee ton door de gemeente behoed voor een faillissement. Daarop trad een stevig saneringsplan in werking. In 1997 maakte Bouten de stap naar L1. In 2004 keerde hij terug bij Omroep Venlo om in 2009 manager communicatie te worden van de Floriade. Na de Floriade 2012 was hij enige tijd VVD-Statenlid.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen