Overslaan en naar de inhoud gaan

Robert Bouten verruilt Omroep Venlo voor gemeente

Geplaatst opdinsdag 26 april 2016 - 6:26

Venlonaar Robert Bouten verlaat medio mei de noodlijdende lokale Omroep Venlo, waarvan hij tussen 2004 en 2009 directeur/ hoofdredacteur was.

Bouten treedt vanaf 30 mei in dienst van de gemeente Venlo als adviseur bestuurlijke communicatie.

Geen duidelijkheid
Bouten neemt na ruim twintig jaar afscheid van het maken van lokale en regionale televisie. Bouten zegt over zijn opstappen bij de omroep waar hij in 1995 begon als vrijwilliger: "Mijn tweejarige contract als programmamaker loopt in juni af. Men kon mij geen duidelijkheid geven over de toekomst. Ik liep al langer met het idee iets anders te gaan doen. Ik ben blij dat ik bij de gemeente aan de slag kan. Dat geeft meer vastigheid voor de toekomst."

Saneringsplan
Omroep Venlo werd eind vorig jaar met een financiële injectie van twee ton door de gemeente behoed voor een faillissement. Daarop trad een stevig saneringsplan in werking. In 1997 maakte Bouten de stap naar L1. In 2004 keerde hij terug bij Omroep Venlo om in 2009 manager communicatie te worden van de Floriade. Na de Floriade 2012 was hij enige tijd VVD-Statenlid.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen