Overslaan en naar de inhoud gaan

Robert Bouten verruilt Omroep Venlo voor gemeente

Geplaatst opdinsdag 26 april 2016 - 6:26

Venlonaar Robert Bouten verlaat medio mei de noodlijdende lokale Omroep Venlo, waarvan hij tussen 2004 en 2009 directeur/ hoofdredacteur was.

Bouten treedt vanaf 30 mei in dienst van de gemeente Venlo als adviseur bestuurlijke communicatie.

Geen duidelijkheid
Bouten neemt na ruim twintig jaar afscheid van het maken van lokale en regionale televisie. Bouten zegt over zijn opstappen bij de omroep waar hij in 1995 begon als vrijwilliger: "Mijn tweejarige contract als programmamaker loopt in juni af. Men kon mij geen duidelijkheid geven over de toekomst. Ik liep al langer met het idee iets anders te gaan doen. Ik ben blij dat ik bij de gemeente aan de slag kan. Dat geeft meer vastigheid voor de toekomst."

Saneringsplan
Omroep Venlo werd eind vorig jaar met een financiële injectie van twee ton door de gemeente behoed voor een faillissement. Daarop trad een stevig saneringsplan in werking. In 1997 maakte Bouten de stap naar L1. In 2004 keerde hij terug bij Omroep Venlo om in 2009 manager communicatie te worden van de Floriade. Na de Floriade 2012 was hij enige tijd VVD-Statenlid.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen