Overslaan en naar de inhoud gaan

Robbie Servais toegelaten tot UEFA Pro-opleiding

Geplaatst opwoensdag 16 december 2020 - 10:05

Robbie Servais is voor het aankomende voetbalseizoen 2021-2022 toegelaten tot de UEFA Pro-opleiding.

De huidige assistent-trainer van MVV is daarmee één van de tien deelnemers die aan de hoogste trainersopleiding van Nederland gaat deelnemen.

Opleiding tot hoofdtrainer
Na het behalen van dit diploma kunnen de deelnemers zelfstandig aan de slag als hoofdtrainer in het betaald voetbal. De opleiding wordt bij voldoende geschikte deelnemers jaarlijks georganiseerd.

Zware toelatingseisen
Voor toelating krijgen potentiële nieuwe deelnemers te maken met strenge toelatingseisen en selectieprocedures. In eerste instantie worden deelnemers geselecteerd op basis van hun vooropleiding en ervaring als zelfstandig trainer-coach.

Werkzaam in het buitenland
Voordat Robbie Servais in 2019 in Maastricht aan de slag ging als assistent-trainer was hij werkzaam in het buitenland. Zo was hij in Japan assistent-trainer bij Vissel Kobe en Omiya. Vanaf 2016 had hij voornamelijk dienstverbanden bij de nationale voetbalbonden van Singapore en Australië. Ook was hij in 2019 korte tijd bondscoach van het nationale voetbalteam van Brunei.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen