Overslaan en naar de inhoud gaan

Rob Ruijgh wegkapitein bij Belgische wielerploeg

Geplaatst opzaterdag 18 februari 2017 - 20:42

Rob Ruijgh is komend seizoen wegkapitein bij Tarteletto-Isorex Cycling Team, een continentale ploeg uit België.

Sibbenaar Ruijgh heeft het erg naar zijn zin en kijkt alvast vooruit: "We gaan een mooi programma rijden en heb veel zin om me te bewijzen."

Volta Limburg Classic
Zaterdagavond vond de
ploegvoorstelling plaats in 'Het Feestpaleis' in het Belgische Beervelde. Een van de koersen waar de ploeg van Ruijgh aan de start verschijnt, is de Volta Limburg Classic. De vroegere 'Hel van het Mergelland' wordt verreden op 1 april, start en finish is in Eijsden. Voorafgaand neemt het Belgisch wielerteam deel aan de 3-daagse De Panne.

Museeuw
De Belgische oud-wereldkampioen Johan Museeuw is adviseur van de ploeg. Hij heeft veel vertrouwen in Ruijgh en denkt dat de kopman uit Sibbe garant zou moeten staan voor drie zeges. Het wielerteam van ploegleider Peter Bauwens zal voornamelijk Vlaamse en (Noord-)Franse koersen rijden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Geen Hofland, Ten Dam en Teunissen in Volta Limburg Classic
Rob Ruijgh ontbreekt in Volta Limburg Classic
Ook Schumacher meldt zich af voor Volta Limburg Classic
Rob Ruijgh beste Limburger in de Volta
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen