Overslaan en naar de inhoud gaan

Rob Ruijgh ontbreekt in Volta Limburg Classic

Geplaatst opdonderdag 2 april 2015 - 18:11

Rob Ruijgh start zaterdag vrijwel zeker niet in de Volta Limburg Classic. De Sibbenaar heeft last een verkoudheid en voelt zich niet fit genoeg om een rol van betekenis te kunnen spelen.

'Dit is vreselijk balen. Naar deze week heb ik toe geleefd, ik ben in vorm en dan word ik ziek. Heel zuur', aldus Ruijgh tegenover L1.

Twee Limburgers
Door de afzegging van Ruijgh staan er slechts twee Limburgers aan de start in Eijsden zaterdag. Bram Nolten en Bob Schoonbroodt van Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

De Volta Limburg Classic wordt zatertdag rechtstreeks uitgezonden op L1TV, vanaf 11:15uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tom Dumoulin en Roy Curvers niet in Volta Limburg Classic
Ruijgh en Nolten enige Limburgers in Volta Limburg
Geen Hofland, Ten Dam en Teunissen in Volta Limburg Classic
ANP
Damiano Cunego start in Volta Limburg Classic
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen