Suzan Seegers

Theaterstuk in de maak voor medewerkers in de zorg

Het theaterstuk met de werktitel 'Bijtanken voor Zorgmedewerkers' moet nog uit de grond gestampt worden. Toch is al zeker dat zangeres en actrice Suzan Seegers de hoofdrol krijgt. Ook werken cameraman Rob Hodselmans en regisseur Jeroen Marcelissen mee.

Vastelaovesdocumentaire Lex Uiting trekt ruim 400.000 kijkers

De documentaire Nao 't Zuuje over Lex Uiting als stadsprins van Venlo was donderdagavond op televisie. Ruim 403.000 kijkers zaten aan de buis gekluisterd voor de veelbesproken vastelaovesdocumentaire.

Populaire Venlose carnavalsdocumentaire ook op dvd

De Venlose carnavalsdocumentaire Nao 't Zuuje verschijnt op dvd.

Video: docu over stadsprins Lex Uiting van Venlo in première

De documentaire Nao 't Zuuje over Lex Uiting als stadsprins van Venlo gaat zaterdag in première.

Venlose vastelaovesdocumentaire ook op landelijke tv

De Venlose documentaire Nao 't Zuuje wordt vlak voor carnaval uitgezonden op de landelijke tv.

Documentaire over vastelaovend in de maak

Filmmaker Pieter Kuijpers en regisseur Rob Hodselmans gaan een documentaire opnemen over vastelaovend.

Limburg Film Festival strikt Pieter Kuijpers en Ben Verbong

Het Limburg Film Festival heeft onder meer Pieter Kuijpers en Ben Verbong weten te strikken voor de eerste editie van het festival.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten