Rob Elens huisarts Meijel

Deel van 'Meijels coronamedicijn' nader onderzocht

Het antimalariamiddel hydroxychloroquine, dat de Meijelse huisarts Rob Elens begin april gebruikte bij de behandeling van coronapatiënten zou wellicht tóch kunnen helpen bij de behandeling van coronapatiënten.

Rob Elens huisarts Meijel
Coronafilms huisarts Meijel terecht verwijderd door YouTube

YouTube had het recht om de coronafilmpjes van de Meijelse huisarts Rob Elens te verwijderen en hoeft die ook niet terug te plaatsen.

Rob Elens huisarts Meijel
Mocht YouTube corona-filmpje Meijelse huisarts verwijderen?

De rechtbank in Amsterdam doet woensdag uitspraak in de zaak van de Meijelse huisarts Rob Elens. Die beweert dat hij coronapatiënten heeft genezen met een omstreden malariamedicijn. YouTube verwijderde een filmpje van de Limburgse arts waarin hij over deze behandeling vertelde.

Rob Elens huisarts Meijel
Forse kritiek huisartsenbond op Meijelse coronabrief

Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft forse kritiek op een brief die wordt verspreid, waarmee mensen kunnen aangeven dat ze met niet-reguliere middelen worden behandeld bij een coronabesmetting.

Rob Elens huisarts Meijel
WHO legt proeven met 'Meijels coronamedicijn' stil

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft tests om te kijken of het middel hydroxycholoroquine helpt tegen het coronavirus voorlopig stilgelegd. Onder anderen de Meijelse huisarts Rob Elens schreef dat middel in combinatie met andere medicijnen voor aan enkele coronapatiënten.

Chloroquine
The Lancet: 'Meijels coronamedicijn' werkt niet

Het malariamedicijn chloroquine. dat de Meijelse huisarts Rob Elens in combinatie met andere medicijnen voorschreef aan coronapatiënten, werkt niet.

Rob Elens huisarts Meijel
Meijelse huisarts blijft strijdbaar voor coronamedicijn

De Meijelse huisarts Rob Elens blijft vechten voor zijn aanpak van het door het coronavirus veroorzaakte Covid-19.

hydro
Wilders wil onderzoek naar coronamedicatie Meijelse huisarts

De Inspectie voor de Gezondheidszorg moet de coronamedicatie die de Meijelse huisarts Rob Elens voorschrijft nader onderzoeken.

hydroxychloroquine coronavirus
Huisarts Meijel experimenteert met coronamedicijn

Huisarts Rob Elens uit Meijel experimenteert met een medicijnenmix om mensen die geveld zijn door het coronavirus weer beter te maken. De GGD Limburg-Noord adviseert andere huisartsen om het voorbeeld niet te volgen en waarschuwt voor risico's.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten