Overslaan en naar de inhoud gaan

Rob Ehrens vervangt reserve voor EK in Aken

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2015 - 12:55

Bondscoach Rob Ehrens van de Nederlandse springruiters heeft voor de Europese titelstrijd zijn reserve vervangen. Leopold van Asten uit Ysselsteyn neemt de plaats in van Harrie Smolders.

Van Asten was met Zidane onlangs nog de beste Nederlander op het CHIO van Rotterdam. Hij is bovendien regerend Nederlands kampioen.

Aken
Het EK in Aken voor springruiters begint woensdag. De equipe van de Weerter bondscoach bestaat uit Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Maikel van der Vleuten en Jur Vrieling. Als één van deze vier voor de eerste wedstrijd afvalt, neemt Van Asten de plaats in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Rob Ehrens kiest voor succesvolle WK-ruiters
Springruiters voorlopig vijfde op EK in Aken
Springruiters Rob Ehrens op medaillekoers in Aken
Rob Ehrens pakt goud met springruiters op EK in Aken
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen