Juriën Gaari_HD

Kerkraadse rechtsback tekent verbeterd contract bij RKC

De 26-jarige Juriën Gaari blijft RKC Waalwijk langer trouw. De Kerkraadse rechtsback heeft een verbeterd contract getekend en blijft tot medio 2022 verbonden aan de Brabanders.

RKC Waalwijk - VVV-Venlo (25 jan 2020)
VVV-Venlo pakt volle buit in Waalwijk

VVV-Venlo heeft aan de wedstrijd tegen RKC drie punten overgehouden. De elf van trainer Hans de Koning wonnen in Waalwijk met 1-2 na een 1-0 ruststand.

Fortuna - RKC (14 dec 2019)
Vijfde thuiszege op rij voor Fortuna

Fortuna Sittard heeft met 3-2 gewonnen van RKC. Die winst was vooraf ook de opdracht.

Woede om schorsing voor Kerkraadse rechtsback

RKC Waalwijk is absoluut niet te spreken over de schorsing voor Juriën Gaari (25). De rechtsback werd tijdens de wedstrijd tegen AZ van het veld gestuurd en moet drie wedstrijden 'brommen'.

VVV Venlo begint competitie met 3-1 zege

VVV Venlo is de competitie in de eredivisie met winst begonnen. De Venlonaren wonnen in eigen huis met 3-1 van debutant RKC Waalwijk.

Toulouse wil Limburgse rechtsback inlijven

Toulouse heeft interesse in Heerlenaar Juriën Gaari van RKC Waalwijk.

Roda JC komt niet verder dan gelijkspel tegen RKC Waalwijk

Roda JC heeft vrijdagavond gelijkgespeeld tegen RKC Waalwijk.

MVV verzuipt in eigen Geusselt tegen RKC

MVV heeft met een 4-1 nederlaag een flink pak slaag gekregen in eigen huis van RKC Waalwijk.

Ippel: 'Het moet achterin wel goed staan'

De teleurstelling in het MVV-kamp was groot na de 3-1 nederlaag op bezoek bij RKC Waalwijk.

MVV roemloos ten onder in Waalwijk

MVV heeft vrijdagavond met 3-1 verloren bij RKC. De Maastrichtenaren schoten aanvallend te kort en waren verdedigend niet machtig genoeg om de Waalwijkse aanvallen onschadelijk te maken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten