Coronacijfers_HD

Afgelopen week ruim 2100 nieuwe coronagevallen gemeld

De afgelopen zeven dagen zijn 2.181 nieuwe gevallen van het coronavirus in Limburg gemeld bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat is opnieuw een toename.

Volker Hackert
GGD: Limburg binnen enkele dagen oranje

De stijging van het aantal coronabesmettingen gaat zo snel dat Limburg binnen enkele dagen code oranje krijgt.

stock coronatest coronavirus corona
Opmars coronavirus zet door in Limburg

De afgelopen zeven dagen zijn er in Limburg 759 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat zijn er meer dan vorige week. Toen waren er 513 nieuwe besmettingen.

Christian Hoebe (11 aug 2020)
GGD-hoofdarts: 'Wachttijd coronatest verbeterd'

De wachttijden bij teststraten zijn 'behoorlijk verbeterd', volgens hoofd Infectieziekten van GGD Zuid-Limburg Christian Hoebe. "Maar nog niet zoals we willen."

corona uitstrijkje keel neus wattenstaafje coronavirus (3 aug 2020)
Coronavirus: aantal besmettingen loopt verder op

De afgelopen zeven dagen zijn er in Limburg 285 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Daarmee zet de stijgende lijn door in onze provincie. Vorige week werden nog 227 nieuwe besmettingen gemeld.

rioolwater monster water riool (29 jul 2020)
RIVM onderzoekt rioolwater in heel Nederland op coronavirus

Het rioolwater wordt vanaf nu in heel Nederland wekelijks onderzocht op het coronavirus.

stock coronatest coronavirus corona
Corona in Limburg: flinke stijging met 227 besmettingen

De afgelopen zeven dagen zijn er 227 nieuwe coronabesmettingen gemeld in Limburg. Dat is een flinke stijging, na het stabiele beeld van de afgelopen weken.

stock coronavirus coronatest
Corona in Limburg: 149 nieuwe besmettingen

De afgelopen zeven dagen zijn er 149 nieuwe coronabesmettingen gemeld in Limburg. Daarmee lijkt het aantal nieuwe besmettingen te stabiliseren.

Coronavirus
Corona: afgelopen week 150 nieuwe besmettingen

De afgelopen zeven dagen zijn er in Limburg 150 nieuwe coronabesmettingen gemeld, een fractie minder dan een week eerder. Toen werden er 154 nieuwe besmettingen gemeld. Het aantal nieuwe besmettingen lijkt daarmee te stabiliseren nadat dit aantal de voorgaande weken opliep.

mondkapjes horeca_HD
Aantal coronabesmettingen gestaag opgelopen in augustus

Na twee maanden dat het coronavirus zich amper heeft verspreid in onze provincie is het aantal besmettingen in de maand augustus opgelopen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten