Paralympics: zitvolleybalsters verliezen van Brazilië

De Nederlandse zitvolleybalsters hebben in Rio de Janeiro hun laatste wedstrijd in poule A verloren en zijn daarmee uitgeschakeld.

Paralympiër Desiree Vranken niet van start op 100 meter

Desiree Vranken uit Roermond kan vrijdag niet van start gaan op de Paralympische Spelen. De 19-jarige wheeler moet de 100 meter op doktersadvies laten schieten.

Paralympische Spelen: voetballers geven winst uit handen

Bij de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro hebben de Nederlandse CP-voetballers hun eerste duel met 2-2 gelijk gespeeld tegen de Verenigde Staten.

Dumoulin: 'Niet eens met eerder terugsturen van sporters'

Tom Dumoulin vond het maar niks dat olympische sporters zonder medaille tijdens de Spelen eerder naar huis moesten. De 'falende' sporters gingen al halverwege de Spelen naar huis met de zogenaamde 'losersvlucht'.

ANP
Limburgse vrijwilligers vermaken zich in Rio de Janeiro

Met twee Limburgse medailles tot nu toe op de Olympische Spelen doen we het niet verkeerd. Maar behalve de sporters zijn er veel meer Limburgers in Rio de Janeiro.

Harold Langen met Holland Vier nipt naar finale

Harold Langen heeft zich donderdagmiddag met de Holland Vier nipt gekwalificeerd voor de olympische roeifinale.

Maaike Head moeiteloos door naar olympische finale

Maaike Head en Ilse Paulis hebben zich donderdagmiddag in Rio de Janeiro moeiteloos gekwalificeerd voor de finale van de lichte dubbeltwee.

Rio: Vera van Pol stunt met turnsters met finaleplek

De Nederlandse turnsters - met daarbij Vera van Pol uit Weert - hebben zondagnacht in Rio gestunt met een plek in de landenfinale.

Rio: Dreesens komt tekort voor halve finales op 200 meter

Zwemmer Dion Dreesens is er zondagavond niet in geslaagd om in Rio de halve finales van de 200 meter vrije slag te bereiken.

Dumoulin maakt zich 'beetje zorgen' om olympische tijdrit

Kan Tom Dumoulin woensdag olympisch kampioen op de tijdrit worden, ondanks z'n gebroken pols? Hij zelf twijfelt nog.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app