Overslaan en naar de inhoud gaan

Rinkel Film maakt film over drugshandelaar Maikel S.

Geplaatst opdonderdag 10 maart 2016 - 8:27

Productiemaatschappij Rinkel Film van Reinier Selen uit Venlo gaat een film maken die is geïnspireerd op het verhaal van de online drugshandelaar Maikel S.

De regie van de psychologische thriller Silk Road is in handen van Mark de Cloe, bekend van de Mannenharten-films, dat meldt RTL Boulevard.

Maikel S.
Het verhaal gaat over de man die inmiddels bekend staat als een van de grootste digitale drugsbazen ooit. Maikel S. verdiende vanuit zijn huis in Woerden tientallen miljoenen met het versturen van tienduizenden dvd's vol drugs via de online marktplaats Silk Road. De FBI, die hem al anderhalf jaar in de gaten hield, arresteerde de toen 23-jarige S. in 2013 toen hij naar Miami was gereisd om zijn imperium te verkopen. Hij werd veroordeeld tot tien jaar cel.

Buurmeisje
"Silk Road is een fascinerend verhaal met intrigerende personages", vertelt regisseur Mark de Cloe. "We vertellen het verhaal vanuit het perspectief van een slim buurmeisje dat uitermate handig is met computers. Ze krijgt door wat er speelt, rolt erin, geniet van de enorme mogelijkheden, maar beseft ook dat het wel degelijk een criminele wereld is. Hoe ver gaat ze? Wie kan ze vertrouwen en wie gebruikt wie?"

Scenario
Het scenario is geschreven door Marc en Roeland Linssen, die onder andere bekend zijn van Smeris, De ontmaskering van de Vastgoedfraude en Freddy - leven in de brouwerij. De opnames vinden deze zomer plaats. Acteurs zijn nog niet bekend. De film moet in het voorjaar van 2017 klaar zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Europese steun voor film van Reinier Selen
Filmproducent Reinier Selen hoopt op een Oscar
Film Lucia de B. van Reinier Selen op shortlist Oscars
Oscardroom Venlonaar Reinier Selen spat uiteen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen