Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Rijstrook dicht na ongeluk op A2, file tijdens avondspits

Geplaatst opdinsdag 13 maart 2018 - 16:47

Verkeer op de A2 heeft dinsdag tijdens de avondspits veel last gehad van een ongeluk bij Elsloo.

Door het ongeval moest de linkerrijstrook dicht tussen knooppunt Kerensheide en Elsloo. Verkeer van Eindhoven richting Maastricht kwam daardoor flink vast te staan. Op het hoogtepunt was de vertraging zo'n driekwartier.

Het ongeluk gebeurde even na half vijf. Om 17:10 uur werd de weg weer vrijgegeven. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen