Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijstevlaai van Jan Linders allerbeste product van het land

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 7:53

Supermarktketen Jan Linders heeft met één van haar vlaaien de titel Beste Product van het Jaar 2019-2020 in de wacht gesleept.

Zo'n 37.000 consumenten konden uit 128 verschillende producten de állerbeste van het land kiezen.

Trots
De Korengoud Rijstevlaai met slagroom kreeg daarbij de allerhoogste beoordeling en kwam daardoor als winnaar naar voren. "We zijn super trots dat dit lekkere product uit onze eigen streek deze mooie prijs gewonnen heeft", zo laat Jan Linders weten op Facebook.

Bier
De Limburgse supermarkt won met hetzelfde product ook in categorie banket. De vlaai is niet het enige winnende Limburgse product in deze verkiezing. In de categorie bier werd het in Arcen gebrouwen Hertog Jan Pilsener door de consumenten als beste beoordeeld.

De winnaars krijgen een geldprijs en ze mogen een jaar lang adverteren met het logo van 'Beste product van het Jaar'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV