Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijlessen het goedkoopst in Brunssum

Geplaatst opmaandag 27 mei 2019 - 16:45

Rijlessen zijn het goedkoopst in Brunssum. Het duurst zijn ze in Gennep. Dat blijkt uit een steekproef van online prijsvergelijker ShopAlike.

In Brunssum kost een rijles 36,50 euro. Gevolgd door Hoensbroek en Leudal: allebei 40 euro.

Duurste gemeentes
De prijsvergelijker heeft de prijs van rijlessen in Nederland in kaart gebracht. Het gaat om de prijs per uur. In Gennep zijn de rijlessen het duurst met 50 euro per uur. Gevolgd door Eijsden-Margraten, waar een les 49,20 euro kost, en Voerendaal: 48 euro.

Derde plaats
Op provinciaal niveau bekleedt Limburg de derde plek van goedkoopste provincies om rijlessen te nemen. Het goedkoopst zijn ze in Groningen. Het duurst in de provincie Utrecht.

Resultaten
Voor de steekproef zijn de prijzen van ruim 770 rijschoolhouders onder de loep genomen. Dat is bijna tien procent van het aantal rijscholen in Nederland. De resultaten van de steekproef zijn hier te vinden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen