Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijksweg Mook gesloten door gespleten boom

Geplaatst opwoensdag 19 juni 2019 - 9:26

De Rijksweg tussen Mook en Plasmolen is in de nacht van dinsdag op woensdag tijdelijk afgesloten geweest door een gespleten boom.

De boom blokkeerde de weg gedeeltelijk, meldt brandweer Mook en Middelaar op Facebook.

Vrij
De brandweer werd rond 4:10 uur opgeroepen om de weg weer vrij te maken. De reden voor het splijten van de boom is onbekend.

Code geel
Woensdag wordt er in Limburg slecht weer verwacht, waardoor er ook schade en overlast kan ontstaan. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Vanaf het begin van de middag tot middernacht is er kans op harde wind, hagelbuien en onweer.

Lees ook: Code geel: opnieuw onweer en harde windstoten verwacht

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen