Noodmelding coronavirus corona NL-alert (22 mrt 2020)

Noodmelding: 'Volg instructies Rijksoverheid op'

De overheid heeft zondagochtend een zeldzame NL-Alert verstuurd naar mobiele telefoons van zeker 13 miljoen Nederlanders.

Zaken economie business borrel mkb bedrijf bedrijven netwerk
Haags geld voor innovatie Limburgs mkb

Het Limburgse midden- en kleinbedrijf krijgt een impuls van ruim een miljoen euro voor twee innovatieprojecten.

Knooppunt Kerensheide Stein Geleen
Rijksprojecten in Limburg in de knel om stikstof

Op zes plekken in Limburg komen werkzaamheden van de rijksoverheid in de knel door de stikstof-uitspraak van de Raad van State.

'Rijksoverheid is meeste geld kwijt aan inwoners Heerlen'

Net als vorig jaar is de Rijksoverheid via diverse uitkeringen het meest kwijt aan inwoners van Heerlen.

Limburg wil extra geld voor restauratie klooster Steyl

De twaalf Nederlandse provincies willen van de minister meer geld voor de restauratie van monumenten.

Inwoner 'zwak' Heerlen kost overheid meeste geld

De Rijksoverheid is via diverse uitkeringen aan gemeenten het meest kwijt aan een inwoner van Heerlen. Per inwoner van de gemeente stroomt er gemiddeld 3468 euro uit Den Haag naar het zuiden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten