Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijke Marijke Helwegen en man maken testament op

Geplaatst opdinsdag 18 oktober 2016 - 8:16

Marijke Helwegen (67) en haar man Harry hebben laten vastleggen wat er met hun vermogen gebeurt na hun dood.

Het stel is schathemeltjerijk en heeft geen kinderen. Helwegen heeft daarom besloten om haar bezittingen te schenken aan goede doelen. "We hebben er een aantal geselecteerd, die allemaal met de natuur en dieren te maken hebben. Die stichtingen krijgen álles", verklapt de uit Heerlen afkomstige diva in De Telegraaf.

't Gooi
Marijke Helwegen begon ooit met een eigen acquisitiebedrijf en werd later landelijk bekend als levende reclamepop van plastisch chirurg Robert Schoemacher. Tegenwoordig is ze een graag geziene speecher bij bedrijven. Haar man verdiende zijn sporen bij oliegigant BP en helpt nu bedrijven bij overnames. Het stel woont in een riante villa in ’t Gooi.

'Werk enige wat ik heb'
Ook al hebben de twee geld genoeg, Marijke zal nooit een stapje terugdoen. "De één stort zich op zijn kinderen, maar die heb ik niet, dus ik doe het hiermee. Werk is het enige wat ik heb. Daar word ik blij van, en daarom pak ik ook al die klussen in het land aan."

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Marijke Helwegen zingt kerstlied vol zelfspot
ANP
Marijke Helwegen opnieuw onder het mes
Marijke Helwegen verkiest Hollandse regenbui boven vakantie
Video: Paradijsvogel Marijke Helwegen zingt bijzonder lied
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen