Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijdende Mercedes gaat in vlammen op

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 17:18

Een rijdende Mercedes in Swalmen is vrijdagmiddag in vlammen opgegaan.

De bestuurder reed over de Bosstraat toen er rond 16:50 uur opeens rook onder de motorkap vandaan kwam. Hij heeft zijn Mercedes vervolgens langs de kant van de weg geparkeerd en de brandweer gealarmeerd.

Zwarte rook
Bij de felle brand kwam veel rook vrij. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de Mercedes door de brand werd verwoest. De auto kan als verloren worden beschouwd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen