Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijdende auto vliegt in brand in Sevenum

Geplaatst opwoensdag 4 augustus 2021 - 6:22

Bij een autobrand in Sevenum is de chauffeur van een Volkswagen Golf er woensdagmorgen vroeg zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

De automobilist reed op de Kleefsedijk toen hij merkte dat het erg warm werd in zijn auto. Op het moment dat hij een raampje opendeed sloegen de vlammen al uit de auto, meldt een correspondent.

Hij zette de auto aan de kant en waarschuwde de brandweer, maar die kon het voertuig niet meer redden. De auto brandde volledig uit voor de ogen van de automobilist. Vanwege het bluswerk werd de Kleefsedijk een tijdje afgesloten, het wrak is later in de nacht afgevoerd door een berger.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen