Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijbewijs kwijt, boete en rechtszaak aan de broek

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 6:53

Een automobilist is aangehouden nadat hij ruim zestig kilometer per uur te hard reed bij Afferden. Daarnaast negeerde de chauffeur een dubbele doorgetrokken streep.

Voor die laatste overtreding kreeg hij een bekeuring van 249 euro.

143 kilometer per uur
De snelheidsduivel werd aangehouden op de N271 ter hoogte van Afferden richting Bergen. Daar mag maximaal tachtig kilometer per uur gereden worden. De snelheidsmeter van de bestuurder tikte donderdag echter 143 kilometer per uur aan, meldt de politie Venray-Gennep.

Boete
Terwijl de automobilist te hard reed, haalde deze een vrachtwagen in en negeerde daarbij de dubbele doorgetrokken streep. Voor de snelheidsovertreding moet de bestuurder voor de rechter verschijnen.

Rijbewijs
De auto werd langs de kant van de weg gezet en het rijbewijs van de chauffeur werd afgepakt. Het voertuig is niet in beslag genomen, laat een woordvoerster weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen