Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijbewijs kwijt, boete en rechtszaak aan de broek

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 6:53

Een automobilist is aangehouden nadat hij ruim zestig kilometer per uur te hard reed bij Afferden. Daarnaast negeerde de chauffeur een dubbele doorgetrokken streep.

Voor die laatste overtreding kreeg hij een bekeuring van 249 euro.

143 kilometer per uur
De snelheidsduivel werd aangehouden op de N271 ter hoogte van Afferden richting Bergen. Daar mag maximaal tachtig kilometer per uur gereden worden. De snelheidsmeter van de bestuurder tikte donderdag echter 143 kilometer per uur aan, meldt de politie Venray-Gennep.

Boete
Terwijl de automobilist te hard reed, haalde deze een vrachtwagen in en negeerde daarbij de dubbele doorgetrokken streep. Voor de snelheidsovertreding moet de bestuurder voor de rechter verschijnen.

Rijbewijs
De auto werd langs de kant van de weg gezet en het rijbewijs van de chauffeur werd afgepakt. Het voertuig is niet in beslag genomen, laat een woordvoerster weten.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV