Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijbewijs kwijt, boete en rechtszaak aan de broek

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 6:53

Een automobilist is aangehouden nadat hij ruim zestig kilometer per uur te hard reed bij Afferden. Daarnaast negeerde de chauffeur een dubbele doorgetrokken streep.

Voor die laatste overtreding kreeg hij een bekeuring van 249 euro.

143 kilometer per uur
De snelheidsduivel werd aangehouden op de N271 ter hoogte van Afferden richting Bergen. Daar mag maximaal tachtig kilometer per uur gereden worden. De snelheidsmeter van de bestuurder tikte donderdag echter 143 kilometer per uur aan, meldt de politie Venray-Gennep.

Boete
Terwijl de automobilist te hard reed, haalde deze een vrachtwagen in en negeerde daarbij de dubbele doorgetrokken streep. Voor de snelheidsovertreding moet de bestuurder voor de rechter verschijnen.

Rijbewijs
De auto werd langs de kant van de weg gezet en het rijbewijs van de chauffeur werd afgepakt. Het voertuig is niet in beslag genomen, laat een woordvoerster weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen